Kansainvälinen yhteistyö

Aasa-Law ja kansainvälinen yhteistyö

Aasa-Law Oy kuuluu Legal Skills – International Business Lawyers EEIG – nimiseen yhteisöön. Yhteisöstä käytetään nimeä Legal Skills asianajotoimistot (LS).

Yhteisöön kuuluu asianajotoimistoja ympäri maailmaa ja yhteistyötoimistojen lukumäärä kasvaa jatkuvasti. Yhteisö on perustettu EU-lainsäädännön mukaisesti siten, että siinä toimivat asianajotoimistot muodostavat European Interest Grouping EEIG yhteenliittymän (EEC 2137/85 ja EEIG sopimus 14.8.1988, Eurooppalainen taloudellinen etuyhtymä).

Asianajotoimistojen välisen yhteistyön tarkoituksena on palvella sellaisia asiakkaita, joiden asioiden hoitaminen edellyttää toimimista usean eri valtion alueella tai usean eri valtion lainsäädännön soveltamista.

Asianajotoimisto Aasa-Law Oy pystyy nyt hoitamaan entistä paremmin sellaisia toimeksiantoja, joiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää esimerkiksi Ruotsin, Ranskan, Saksan tai Slovakian lainsäädännön tuntemusta tai toimimista näiden maiden viranomaisten kanssa. Muita jäsenmaita ovat Itävalta, Belgia, Bulgaria, Tanska, Viro, Kreikka, Unkari, Italia, Filippiinit, Puola, Serbia, Slovenia, Espanja, Sveitsi, Yhdysvallat ja Vietnam.

Legal Skills järjestää myös säännöllisesti seminaareja eri jäsenvaltioissa.

LS-seminaarien tarkoitus on tutustua muiden LS-jäsenten toimintaan sekä kohdemaan asianajokäytäntöön. Seminaarien tärkeä merkitys on myös se, että LS-juristit tutustuvat hyvin toisiinsa ja oppivat työskentelemään yhdessä.

Seuraava LS-seminaari järjestetään Liettuan Vilnassa 30.9.-2.10.2022.

Legal Skills:in toimintaan voi tutustua tarkemmin kotisivuilla: www.legalskills.net.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!