28.09.2022 Author:

Legal Trainee Elisa Mäkinen

Elisa Mäkinen opiskelee tällä hetkellä oikeusnotaariksi Turun yliopistossa. Hän aloitti työskentelyn opintojen ohella Aasa-Law Oy:ssä syksyllä 2022. Elisa hoitaa toimiston asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa yhdessä muiden assistenttien kanssa, sekä avustaa toimiston asianajajia erilaisissa toimeksiannoissa.

Elisa on suorittanut aikaisemmin oikeustradenomin tutkinnon Tampereen ammattikorkeakoulussa ja kiinnostuksen kasvaessa oikeustiedettä kohtaan, päätti hän aloittaa opinnot vielä yliopistossa oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Elisa on kiinnostunut monista eri oikeudenaloista, mutta erityisesti rikos- ja prosessioikeudesta. Vapaa-ajallaan Elisa tykkää harrastaa uintia sekä tanssia.

Elisa vastaa mielellään kysymyksiinne ja tarvittaessa ohjaa asianne Teitä palvelevalle asianajajalle.

02.03.2022 Author:

Legal Trainee Saara Maurinsalo

Saara Maurinsalo opiskelee tällä hetkellä oikeusnotaariksi Helsingin yliopistossa. Hän aloitti työskentelyn opintojen ohella Aasa-Law Oy:ssä syksyllä 2021. Saara hoitaa toimiston asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa yhdessä muiden assistenttien kanssa, sekä avustaa toimiston asianajajia erilaisissa toimeksiannoissa.

Saara on kiinnostunut monista eri oikeudenaloista, mutta erityisesti rikosoikeudesta. Vapaa-ajallaan hän tykkää harrastaa monipuolisesti liikuntaa.

Saara vastaa mielellään kysymyksiinne ja tarvittaessa ohjaa asianne Teitä palvelevalle asianajajalle.

07.10.2021 Author:

Legal Trainee Joonas Lahti

Joonas Lahti opiskelee tällä hetkellä oikeusnotaariksi Helsingin yliopistossa. Hän aloitti työskentelyn opintojen ohella Aasa-Law Oy:ssä vuoden 2021 syksyllä. Joonas hoitaa toimiston asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa yhdessä muiden assistenttien kanssa sekä avustaa toimiston asianajajia eri tavoilla kaikenlaisissa toimeksiannoissa.

Joonas on aikaisemmin opiskellut rakennustekniikan diplomi-insinööriohjelmassa Tampereella ja hänen erityisosaamistaan pyritäänkin hyödyntämään asiakkaidemme hyväksi. Oikeustieteen aloista erityisesti julkis- ja rikosoikeus vetävät Joonasta puoleensa. Vapaa-ajallaan Joonas tykkää liikkua luonnossa ja harrastaa erilaista hikiliikuntaa.

Joonas vastaa mielellään kysymyksiinne ja tarvittaessa ohjaa asianne Teitä palvelevalle asianajajalle.

05.11.2020 Author:

Oikeusnotaari Mari Rouhiainen

Mari Rouhiainen opiskelee tällä hetkellä oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistossa. Hän aloitti työskentelyn opintojen ohella Aasa-Law Oy:ssä vuonna 2020. Mari hoitaa toimiston asiakaspalvelua ja henkilöstöhallintoa, sekä avustaa toimiston asianajajia monipuolisesti kaikenlaisissa toimeksiannoissa.

Mari on kiinnostunut laaja-alaisesti eri oikeudenaloista, erityisesti prosessi- ja insolvenssioikeudesta. Vapaa-ajallaan hän harrastaa urheilua ja viherkasvien hoitoa.

Mari vastaa mielellään kysymyksiinne ja tarvittaessa ohjaa asianne Teitä palvelevalle asianajajalle.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!