Arvomme

Asiakastyytyväisyys

Toimeksianto on asiakkaalle aina ainutkertainen. Toiminnassamme korkealaatuinen juridinen ammattitaito yhdistyy asiakasystävälliseen palveluun. Asiakkaana olette huomiomme keskipisteenä ja ajamme etujanne ripeästi, ystävällisesti ja kustannustehokkaasti. Asianajajamme informoivat asiakkaita toimeksiannon etenemisestä.

Asiakaspalautteen tärkeys

Meille tärkeintä on asiakkaiden tyytyväisyys palveluihimme ja lopputulokseen. Jos asiakkaamme ovat toimeksiannon päättymisen jälkeen tyytyväisiä tarjoamaamme palveluun, olemme me onnistuneet tehtävässämme. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme asiakaskeskeisimmiksi, missä tärkeänä apuvälineenä ovat asiakkaidemme antamat asiakaspalautteet.

Ympäristöystävällisyys

Ystävällisen ilmapiirin sekä viihtyisän ympäristön avulla pyrimme luomaan toimistostamme paikan, jonne asiakkaan on helppoa ja vaivatonta tulla. Toiminnassamme huomioimme erityisesti ympäristöystävällisyyden vähentämällä energiankulutusta sekä tulostusta. Toimistomme kaikki valaisimet ovat ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita LED-valaisimia. Käytämme päivittäisessä toiminnassamme useita sähköisiä palveluita, jotka vähentävät tulostustarvetta.

Refreshing idea