Palvelut

kattely

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä.

Palvelemme yrityksiä sekä yksityishenkilöitä. Toimintamme painopistealueita ovat rikosoikeus, yhtiöoikeus, sopimusoikeus, valtionavustusoikeus, riitojen ratkaisu sekä perhe- ja perintöoikeus.

Meillä on erityistä asiantuntemusta laajojen ja haastavien oikeudenkäyntien hoitamisesta. Ratkaisemme riitoja, laadimme asiakirjoja, annamme lausuntoja ja tarjoamme neuvontapalveluja.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löydätte Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.

Aasa-Law Oy on jäsen Legal Skills International Business Lawyers EEIG yhteisössä. Legal Skills -yhteistyötoimistoja on ympäri maailmaa ja lukumäärä kasvaa jatkuvasti. Yhteisön tarkoitus on palvella sellaisia asiakkaita, joiden asioiden hoitaminen edellyttää usean eri valtion lainsäädännön soveltamista tai toimimista usean eri valtion alueella. Voitte lukea lisää Legal Skills -yhteisöstä Internet-sivujemme Kansainvälinen yhteistyö -osiosta tai Legal Skillssin Internet-sivuilta osoitteesta www.legalskills.net.

Palvelemme sekä yrityksiä että yksityishenkilöitä. Ota yhteyttä, autamme mielellämme!